Τα ταπεινά κολοκυθάκια βρίσκονται μόνιμα στο ψυγείο μου -τουλάχιστον το μισό χρόνο- και χρησιμεύουν ως λύση σε κάθε περίπτωση. Έχετε δοκιμάσει ποτέ ωμό κολοκύθι στις σαλάτες σας; Αν όχι, χάνετε. Το κολοκυθάκι είναι μια χαρά και ωμό. Το τρώω πολύ όταν βρίσκομαι στην Κύπρο. Εκτός από αχνιστά, τα τρυφερά γίνονται ωμή σαλάτα μ' ένα ντιπ γιαουρτιού ή ένα ντρέσινγκ λαδολέμονου με σκόρδο ή δυόσμο. Μου αρέσουν πιο πολύ αχνιστά ή βραστά με λαδολέμονο - μην ξεχνάμε ότι έχουν μόλις 40 θερμίδες ανά 100 γρ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου