Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Δείπνο στη Ρόδο με όμορφες ιταλικές αναμνήσεις

Το Sheraton Rhodes Resort παρουσιάζει το L’Onda, το νέο του εστιατόριο που προσφέρει μοντέρνα Ιταλική κουζίνα.
Γνωστό παλαιότερα σαν Ασιατικό Εστιατόριο, αυτο το καλοκαίρι υπόσχεται εξαιρετική Ιταλική κουζίνα από την ταλαντούχα chef Paola Vecco Garda.
Η νέα διακόσμηση του χώρου είναι εμπνευσμένη από τον Ιταλικό κινηματογράφο, αφίσες από Ιταλικές ταινίες στολίζουν το εστιατόριο, αφήνοντάς σας την αίσθηση Ιταλικής κουλτούρας.
Σε έναν εκλεπτυσμένο χώρο, το εστιατόριο διαθέτει ανοιχτή κουζίνα, μπαρ και μπουφέ με ποικιλία αυθεντικών Ιταλικών antipasti.
Η εσωτερική διακόσμηση σε αποχρώσεις του μπεζ και με έμφαση στο ξύλο, συνάδει με το νέο φρέσκο και ανάλαφρο μενού. Αξιοσημείωτα είναι η μεγάλη εξωτερική βεράντα και η μαγευτική θέα στην θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα η οποία εμπνέει τον Executive Chef Patrick van Velzen και τη Chef Paola Vecco Garda να αναδείξουν αυθεντική Ιταλική κουζίνα με μία μοντέρνα διάθεση.
Ο κομψός μπουφές στην είσοδο του εστιατορίου, δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να ξεκινήσουν ένα ταξίδι γευσιγνωσίας επιλέγοντας ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά ορεκτικά, των οποίων τα συστατικά έχουν επιλεχθεί προσεκτικά από όλη την Ιταλία.
Τα Antipastissimo, επιλογές της Chef από παραδοσιακά μαριναρισμένα λαχανικά και ψαρικά, Ιταλικά αλλαντικά και εξαιρετικά τυριά, αποτελούν την καλύτερη αρχή για ένα απολαυστικό δείπνο.
Χρησιμοποιώντας τα πιο φρέσκα υλικά, που προέρχονται από παραδοσιακούς παραγωγούς, η Chef Vecco Garda έχει δημιουργήσει αυθεντικά Ιταλικά πιάτα όπως ραβιόλια, vitello tonnato, χταπόδι σχάρας και φρεσκοψημένη πίτσα.
Οι υπέροχες Ιταλικές γεύσεις συμπληρώνονται από πιάτα όπως ριζότο με καπνιστή μελιτζάνα, λάδι από τρούφα και απαλό κατσικίσιο τυρί, αρνίσιο κότσι, saltimbocca (κοτόπουλο με ζαμπόν πάρμας) - συνοδευόμενη από ψημένες κόκκινες πιπεριές, και Φρούτα της Θάλασσας με μύδια, γαρίδες, καλαμάρι και καβούρι.
Τέλος, η γαστρονομική απόλαυση ολοκληρώνεται με εξαιρετικά γευστικά επιδόρπια όπως Τιραμισού, φτιαγμένο από αυθεντικά συστατικά εισαγόμενα από Ιταλία, Πανακότα και Τρούφα σοκολάτας που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό από εσάς.
Όλα αυτά στο κομψό και χαλαρό περιβάλλον Sheraton Rhodes Resort.

Δεν υπάρχουν σχόλια: