Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Ρόδος, κορυφαίος προορισμός για γάμους πολυτελείας

Η Ρόδος, εκτός από δημοφιλής τόπος διακοπών, δείχνει, τα τελευταία χρόνια, να επιλέγεται από ζευγάρια ανά τον κόσμο, για τη γαμήλια τελετή τους.

Το 7ο Συνέδριο DWP που συγκέντρωσε την αφρόκρεμα της βιομηχανίας γαμήλιου τουρισμού στη Ρόδο, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι το σμαραγδένιο νησί της Ελλάδας αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τη διοργάνωση πολυτελών γάμων. Στο διάστημα  από 9 έως 11 Νοεμβρίου 2021 η «αφρόκρεμα» των επαγγελματιών της βιομηχανίας πολυτελών γάμων και influencers από περισσότερες από 40 χώρες, από τις ΗΠΑ, την Ινδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μέχρι τη Γαλλία την Ιταλία, το Ισραήλ συναντήθηκαν στο Mitsis Alila Resort & Spa.

Μιλώντας στους 350 συνέδρους από 40 χώρες, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος αναφέρθηκε στην καλύτερη συνδεσιμότητα των νησιών και στην στρατηγική της Περιφέρειας να την ενισχύσει ακόμα περισσότερο και με νέους προορισμούς της Ασίας και όχι μόνο. Τους ενημέρωσε επιπλέον για το μεγαλύτερο δίκτυο υδροπλάνων στον κόσμο, που θα κάνει το Νότιο Αιγαίο με τα 118 λιμάνια ακόμα πιο ελκυστικό προορισμό και τόνισε την κορυφαία ποιότητα εξυπηρέτησης που προσφέρεται, φιλοξενώντας 5,5 εκατομμύρια τουριστών ετησίως, με νησιά, όπως η Ρόδος, που κάνουν τουρισμό από τη δεκαετία του '60.

Στο πλαίσιο συγκεκριμένης στόχευσης, το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου έχει εγκρίνει περισσότερες από 50 εναλλακτικές τοποθεσίες εντός και εκτός των ορίων της πόλης, για την τέλεση πολιτικών γάμων, προσφέροντας στους υποψήφιους μελλόνυμφους μία ευρεία γκάμα επιλογών.

Επιπροσθέτως, μέσω του νέου σάιτ του Δήμου (rhodescivilweddings.gr) θα μπορούν τα ζευγάρια να επιλέγουν την τοποθεσία της αρεσκείας τους και να διευθετούν ηλεκτρονικά τα διαδικαστικά ζητήματα με τις αρμόδιες υπηρεσίες (έκδοση αδειών κ.λ.π.).

Το 7ο Συνέδριο Destination Wedding Planners (DWP) έφερε στο προσκήνιο το ποτένσιαλ της Ρόδου ως κορυφαίου προορισμού για την τέλεση (πολιτικών) γάμων πολυτελείας. Τα μοναδικά φυσικά τοπία, οι φανταστικές καιρικές συνθήκες, η άριστη φιλοξενία, τα ξενοδοχεία πολυτελείας, η καλή οργάνωση και η συνεργασία με το Δήμο Ρόδου, τους τοπικούς φορείς και προμηθευτές ανέδειξαν τη Ρόδο ως το νέο κορυφαίο “Wedding Destination”.

"Με απαράμιλλη φυσική ομορφιά, με πολυτελείς ξενοδοχειακές υποδομές, με μοναδικά μνημεία ιστορίας και πολιτισμού, όπως η Καστροπολιτεία, η μεγαλύτερη ζωντανή Μεσαιωνική Πόλη στην Ευρώπη, με υψηλού επιπέδου γαστρονομία και ένα ατέλειωτο φάσμα επιλογών ψυχαγωγίας και διασκέδασης, η Ρόδος είναι ο τόπος που αξίζει κανείς να ζήσει μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής του, όπως είναι ο γάμος", δηλώνει ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης.

Η Ρόδος είναι κάτι πολύ περισσότερο από μερικά όμορφα stories στα κοινωνικά δίκτυα. Είναι μια μοναδική εμπειρία αυθεντικής ροδίτικης φιλοξενίας για τους ανθρώπους που ερωτεύονται κι αποφασίζουν να ενώσουν τις ζωές τους. Με δυνατότητες εξυπηρέτησης και των πιο εξεζητημένων απαιτήσεων, ώστε κάθε λεπτομέρεια να είναι ακριβώς όπως την ονειρεύτηκαν οι άνθρωποι που αποφασίζουν να ενωθούν κάτω από το φως του θεού της Ρόδου, του Απόλλωνα, θεού του φωτός και της αρμονίας.

Είναι λοιπόν ο ιδανικός προορισμός που κάνει κάθε όνειρο κι ευχή, πραγματικότητα. Δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για μια αφετηρία νέας ζωής, με πολλή θετική ενέργεια, ποιότητα, αυθεντικότητα και αγάπη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: