Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Στη Ρόδο η φιλοξενία χτυπάει ...κόκκινο

2ο στην Ευρώπη, 3ο στον κόσμο, στην κατηγορία Top Small Hotels του Tripadvisor, το ξενοδοχείο "Kokkini Porta Rossa", που βρίσκεται στην ατμοσφαιρική, ήσυχη Μεσαιωνική πόλης της Ρόδου.

Ο Νίκος Βουλγαρίδης και η σύζυγός του Άντζελα Χατζηδημητρίου, δημιούργησαν αυτή τη μικρή μονάδα για να μας θυμίσουν ότι ο ήλιος και η θάλασσα δεν είναι το παν.

Το κατάλυμα είναι υπόδειγμα ατμοσφαιρικής ποιοτικής διαμονής στα πρότυπα ενός Auberge de Charme, με έθνικ στοιχεία, κομμάτια από παλιές πόρτες, παράθυρα κ.λ.π. Υπέροχα τα δωμάτια με άνετα κρεβάτια, το πρωϊνό με υγιεινές και βιολογικές επιλογές, πολύ χαλαρωτική και ήσυχη αυλή, επιλεγμένα κρασιά, υπέροχες οργανωμένες εκδρομές με οδηγό γύρω από το νησί και ευγενικοί οικοδεσπότες. Όλα, από το χώρο, μέχρι την τοποθεσία, την εξυπηρέτηση και επικοινωνία εξαιρετικά.

Το ξενοδοχείο είναι το πρώτο κτίριο που συναντάς όταν μπαίνεις από την Πύλη του Αγίου Ιωάννη στην Παλιά Πόλη. Απέχει 600μ. από την Οδό των Ιπποτών, 700μ. από το Παλάτι και 250μ. από τη Συναγωγή Kahal Shalom. Τα λιμάνι απέχει 600μ. και το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρόδου 13 χιλιόμετρα. Σε κοντινή απόσταση υπάρχει δωρεάν δημόσιος χώρος στάθμευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: