Αριστοκρατικόν, πιστό στην παράδοση
Πιστό στην παράδοση!
Από το 1928 μέχρι σήμερα, το "Αριστοκρατικόν" γλυκαίνει τους Αθηναίους με τις δημιουργίες του.
Η Μαρία Κάλλας, είχε αδυναμία στις σοκολατένιες γροθιές από φυστίκια, η Τζάκι Κέννεντι έπαιρνε πάντα τα λουκούμια με άρωμα τριανταφύλλου και βανίλιας, ενώ η Γκρέις Κέλλυ υποκλινόταν στη γοητεία της γεύσης των φυστικιών καραμελέ.
Πολύ δύσκολο να επιλέξεις ανάμεσα στις 200 και πάνω γεύσεις σοκολάτας, όμως μεταξύ των πιο ανάρπαστων είναι οι τρούφες κακάο, τα δαμάσκηνα με τη σοκολάτα, οι καρδιές με το μπισκότο και τα bitter orange.
Όλες οι πρώτες ύλες είναι ελληνικές - πέραν της σοκολάτας.
Τα αμύγδαλα είναι από τη Μακεδονία, τα κάστανα από το Πήλιο, τα φιστίκια από το συνεταιρισμό της Αίγινας.
Επίσης, όλα γίνονται με τα δάχτυλα: το πλάσιμο, η γέμιση, η επικάλυψη, η διακόσμηση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου