Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

H AEGEAN προσφέρει 2 νέες κατηγορίες εισιτηρίων

Η AEGEAN απαντώντας στην ανάγκη για ακόμη χαμηλότερους ναύλους και μεγαλύτερη ευελιξία, εισάγει δυο νέες κατηγορίες εισιτηρίων στην οικονομική θέση, τις GoLight και Flex.

Εισιτήρια GoLight: Ταξιδεύετε πιο οικονομικά, αφού οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 24 ευρώ για πτήσεις εσωτερικού (απλή μετάβαση, με όλους τους φόρους προς Αθήνα). Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8 κιλά.


Εισιτήρια Flex: Έχετε μεγαλύτερη ευελιξία στον προγραμματισμό του ταξιδιού σας, αφού μπορείτε να κάνετε απεριόριστες αλλαγές χωρίς χρέωση αλλαγής εισιτηρίου (rebooking fee). Έχετε τη δυνατότητα, χωρίς χρέωση, να μεταφέρετε μία χειραποσκευή έως 8 κιλά και μία αποσκευή έως 23 κιλά. Τα ταξίδια εσωτερικού ξεκινούν από 59 ευρώ (απλή μετάβαση, με όλους τους φόρους προς Αθήνα).
Όποια κατηγορία εισιτηρίου κι αν επιλέξει κανείς, σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέον αποσκευή, μπορεί να την αγοράσει από το www.aegeanair.com, το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας, ή τα ταξιδιωτικά γραφεία με έκπτωση προαγοράς. 


Οι νέες κατηγορίες εισιτηρίων θα είναι διαθέσιμες για αγορά από τις 10 Οκτωβρίου 2013 και θα ισχύει για ταξίδια:
Εσωτερικού και προς/από Κύπρο από 1 Νοεμβρίου 2013
Εξωτερικού από 15 Ιανουαρίου 2014
Οι νέες κατηγορίες εισιτηρίων δεν θα προσφέρονται στα δρομολόγια από και προς: Ρωσία, Ουκρανία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Αθήνα-Φρανκφούρτη, Αθήνα- Μόναχο όπου θα συνεχίσει να ισχύει το παρόν σύστημα.
Τα Χρυσά Μέλη του προγράμματος Miles&Bonus, διατηρούν το δικαίωμα για δωρεάν μεταφορά μιας επιπλέον αποσκευής έως 23 κιλά, ανεξάρτητα από την κατηγορία εισιτηρίου με την οποία ταξιδεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: