Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

Τα στήθη προδίδουν τον χαρακτήρα της γυναίκας

«Στερνομαντεία» είναι η πρακτική τέχνη να διαβάζεις το χαρακτήρα του ανθρώπου, εξετάζοντας την περιοχή από το στήθος μέχρι την κοιλιά.
Η στερνομαντεία χρησιμοποιείτο τον 18ο αιώνα από τους Ισπανούς. 


Οι "στερνομάντεις" συνήθως συγκρίνουν τα σχήμα του γυναικείου στήθους με φρούτα ακόμα και λαχανικά.
Και ανάλογα με το σχήμα «διαβάζουν» το μέλλον.
Παραδείγματα:
Οι γυναίκες με μικρά στήθη που μοιάζουν με κεράσια διακρίνονται, για τον κοινωνικό τους χαρακτήρα. Είναι λογικές και άνετες. Αυτές οι γυναίκες μπορεί να είναι πολύ καλές και ευχάριστοι σύντροφοι στη καθημερινή ζωή.


Πολλές γυναίκες με στήθος που μοιάζει σε σχήμα μήλου είναι ψυχρές και είναι πολύ δύσκολο να έχουν οργασμό. Είναι όμως έτοιμες για όλα, ώστε να ευχαριστήσουν το άνδρα τους και επίσης είναι πολύ καλές νοικοκυρές.
Όσες έχουν σχήμα αχλαδιού είναι αξιαγάπητες και επιρρεπείς σε πολλούς δεσμούς. Συνήθως είναι ελεύθερες, όχι έξυπνες, είναι όμως ελκυστικές στους άνδρες. Ο γάμος με αυτές, σίγουρα προσφέρει έκσταση και πολλά σκάνδαλα.


Αν ο άντρας θέλει να έχει ποικιλία στο κρεβάτι, χρειάζεται μια γυναίκα με στήθη σχήματος λεμονιού.
Οι γυναίκες αυτές είναι γεμάτες ζωντάνια και ικανές για αυτοσαρκασμό. Οι γυναίκες μα μεγάλα στήθη είναι αισιόδοξες, εύθυμες και αισθησιακές. Μπορεί να είναι πολύ ευρηματικές στο κρεβάτι και αναμένουν το ίδιο από τους συντρόφους τους.
Οι γυναίκες με στήθη σαν πεπόνια θέλουν να θαυμάζονται. Εκτιμούν το ωραίο φαγητό και αναπτύσσουν σταθερά τις ικανότητες τους για μαγειρική.


Οι σεξολόγοι λένε χαρακτηριστικά πως το στήθος της γυναίκας, αποκαλύπτει περισσότερα για το χαρακτήρα της, παρά τα ζώδια.
Οι άνθρωποι πάντοτε είχαν την επιθυμία να γνωρίζουν το μέλλον τους και να αποκαλύπτουν το μυστήριο του ανθρώπινου χαρακτήρα. Χρησιμοποιούσαν χαρτιά, ζάρια, νομίσματα, αλάτι κ.λ.π.
Τώρα στην υπηρεσία των προβλέψεων προστέθηκε και το γυναικείο στήθος.


Aκόμα και η Bίβλος, στο περίφημο Άσμα Aσμάτων, εξυμνεί τα γυναικεία στήθη με λόγια απέραντου θαυμασμού.
Επίσης, πολλά αριστουργήματα της ζωγραφικής, όπως «H Θύελλα του Tζορτζόνε» ή «H Φουρνάρισσα του Pαφαήλ», απεικονίζουν το μυστήριο και τη δύναμη του γυναικείου στήθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: