Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Το Costa Atlantica δέχεται επιβάτες από τη Ρόδο και το Ηράκλειο

Νέο ενδιαφέρον στην Ελληνική κρουαζιέρα!
Το Costa Atlantica πραγματοποιεί 7/8ήμερες κρουαζιέρες με αφετηρία τη Ρόδο και το Ηράκλειο της Κρήτης δίνοντας τη δυνατότητα να επιβιβαστούν Έλληνες και διεθνείς ταξιδιώτες από τα δύο αυτά δημοφιλή λιμάνια.


Το τρίμηνο Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου το Costa Atlantica πραγματοποιεί κρουαζιέρες στα Ελληνικά Νησιά & την Σμύρν,η ενώ τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο κρουαζιέρες στους Αγίους Τόπους, την Κύπρο, τα Ελληνικά Νησιά και την Τουρκία.
To Costa Atlantica είναι μία καταπληκτική πλωτή ξενοδοχειακή μονάδα που θα μπορούσε να είναι τελικός προορισμός αναψυχής.


Διαθέτει 999 καμπίνες, 620 με ιδιωτικό μπαλκόνι, 58 σουίτες (όλες με ιδιωτικό μπαλκόνι), 4 εστιατόρια, 1 a la carte, 12 bars (ξεχωριστά cognac & cigar bar, wine bar), 3 πισίνες, 4 υδρομασάζ και μια νεροτσουλήθρα, γήπεδο για διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, εξωτερικό μονοπάτι 110 μέτρων για jogging, σύγχρονο γυμναστήριο, κέντρο αισθητικής και αναζωογόνησης, σάουνα, θέατρο 1.180 θέσεων σε 3 επίπεδα, καζίνο, ντίσκο, internet point και βιβλιοθήκη, εμπορικό κέντρο, αίθουσα με ηλεκτρονικά παιχνίδια, Πινόκιο (Pinocchio) club και παιδική πισίνα για τους μικρούς φιλοξενούμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: