Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Διάσημη πρωταγωνίστρια, πόρνη πολυτελείας στην Κίνα

Ηταν 19 χρονών η Ζανγκ Ζιγί, όταν επιλέχθηκε για έναν βασικό ρόλο στην αξιόλογη ταινία  «Ο δρόμος για το σπίτι» και με αυτόν τον τρόπο άρχισε να γίνεται ιδιαιτέρως γνωστή στη Κίνα.
Κάθε ταινία της έκανε τρελά εισιτήρια, ενώ στο εξωτερικό ξανά ο ίδιος σκηνοθέτης, ο Ζανγκ Γιμού, της έδωσε δυο ρόλους διεθνούς ακτινοβολίας στις ταινίες του «Ήρωας» το 2002 και «Ιπτάμενα Στιλέτα» το 2004.
Αυτά με την καλλιτεχνική της καριέρα, ώσπου είδαν το φως ενορχηστρωμένα δημοσιεύματα για την ιδιόρυθμη ιδιωτική ζωή της κινέζας πρωταγωνίστριας.
Τελευταία, ένα τρανταχτό σκάνδαλο βγήκε στη φόρα, σύμφωνα με το οποίο η 33χρονη Ζιγί έχει εισπράξει κάτι παραπάνω από 80 εκατομμύρια δολάρια - τα οποία βρίσκονται στον τραπεζικό της λογαριασμό - ως αντάλλαγμα για τις ροζ υπηρεσίες τις οποίες πρόσφερε σε πολιτικά πρόσωπα, αλλά και ισχυρούς κινέζους επιχειρηματίες.
Όπως έγραψαν τα ταμπλόιντ το κόστος κάθε επίσκεψης στην άτακτη Υδροχόο ήταν γύρω στα 1,25 εκατομμύρια. Ένας τακτικός επισκέπτης της, επιχειρηματίας διευκρίνησε πως πρόκειται για υπερβολή, μόνο 750.000 δολάρια έδινε κάθε φορά!
Αποτέλεσμα:
Έχει απαγορευτεί η έξοδός της από τη χώρα μέχρι να διαπιστωθεί αν οι κατηγορίες αληθεύουν και ήδη βρίσκεται αντιμέτωπη με τις κατηγορίες της φοροδιαφυγής.
Ποιά είναι η αλήθεια; Ο χρόνος θα δείξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: