Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Η Top Kinisis Travel, Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Etihad στην Κύπρο

Η Top Kinisis Travel έχει διορισθεί ως ο Επιλεγμένος Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Etihad Holidays στην Κύπρο.
Ο κ. Άκης Κελεπέσιης, Εκτελεστικός Πρόεδρος της Top Kinisis Travel ανέφερε «Είναι τιμή μας να εκπροσωπούμε στην Κύπρο την Etihad Holidays και ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Etihad Airways για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Η Top Kinisis Travel με το μεγάλο δίκτυο πωλήσεων που διαθέτει θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στην προώθηση των ελκυστικών ταξιδιωτικών πακέτων της Etihad Holidays».

Η Etihad Holidays είναι μέλος της Etihad Airways και δραστηριοποιείται στην διοργάνωση ταξιδιωτικών πακέτων διακοπών στους προορισμούς που εξυπηρετεί η Etihad Airways συμπεριλαμβανομένης και της βάσης της εταιρείας, το Αμπού Ντάμπι.

Η Etihad Airways, έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο από 86 επιβατικούς και εμπορικούς προορισμούς, το οποίο υποστηρίζεται από τον πιο καινούργιο και φιλικό προς το περιβάλλον στόλο αεροσκαφών στον κόσμο.

Το πρόγραμμα της Etihad Holidays προσφέρει επιλογές σε 100 προορισμούς σε 35 χώρες στην Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία, Αυστραλία, Ευρώπη και Βόρεια Αμερική.  Επιπλέον, προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα τα οποία περιλαμβάνουν αεροπορικό εισιτήριο, ενοικίαση αυτοκινήτου, ξεναγήσεις και κρουαζιέρες.
Η εταιρεία διαθέτει στόλο 63 αεροσκαφών, αναμένοντας προς παράδοση πάνω από εκατό αεροσκάφη.
Έχει τιμηθεί με πολυάριθμα βραβεία για τις υπηρεσίες που παρέχει και έλαβε την έκτη θέση στην κατηγορία της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον κόσμο από την Skytrax, εταιρεία ερευνών της αεροπορικής βιομηχανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: