Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Αναστέλει τις πληρωμές του στην Ελλάδα ιταλικός τουρ οπερέϊτορ

Κεραυνός εν αιθρία!
Η ιταλική εταιρία Veratour ανακοίνωσε ότι αναστέλει τις πληρωμές της προς 6  ελληνικά ξενοδοχεία, με τα οποία συνεργάζεται, λόγω πολιτικής αστάθειας στην Ελλάδα και της έξοδου της χώρας μας από την ευρωζώνη!
Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στη Κρήτη, στη Ρόδο, στην Κω και αλλού.

«Δυστυχώς, αυτό που έχει συμβεί στην Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες συμπεριλαμβάνοντας τις αποτυχημένες εκλογές, οι οποίες είχαν ως συνέπεια οι Διεθνείς Εταιρείες Αξιολόγησης να υποβιβάσουν την Ελλάδα στο επίπεδο CCC, μας επιβάλλει να πάρουμε κάποιο χρόνο και να αξιολογήσουμε τα πιθανά μελλοντικά σενάρια, που αφορούν τη χώρας σας», αναφέρει σε σχετική επιστολή της η Veratour.

Θυμίζω:
Οι τζίροι της Veratour το 2010 κυμάνθηκαν στα 170 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το 2011 κατάφερε να τα αυξήσει κατά 4,5% με 177 εκατ. ευρώ.

Πάντως, στην επίσημη ιστοσελίδα της Veratour αναφέρεται πως διαθέτει πακέτα διακοπών στην Ελλάδα για τη Ρόδο, την Κρήτη, την Κω, την Αλόνησσο, την Κάρπαθο και τη Μύκονο. Οσον αφορά στους τζίρους της εταιρείας αναφέρεται χαρακτηριστικά πως το 2010 κυμάνθηκαν στα 170 εκατομμύρια ευρώ ενώ το 2011 κατάφερε να τα αυξήσει κατά 4,5% με 177 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: