Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ο Παναγής Βασιλάτος Διευθυντής Ελλάδας της Airfasttickets

Ο κ. Παναγής Βασιλάτος ανέλαβε τα ηνία του γραφείου της Airfasttickets ως Διευθυντής Ελλάδας με στόχο να συνεχιστεί η αλματώδης ανάπτυξη της εταιρίας όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό. Ο κ. Βασιλάτος έχει πολύχρονη εμπειρία στον αεροπορικό κλάδο, με 23 χρόνια στην KLM και τελευταία ως Διευθυντής Πωλήσεων στην Olympic Air.

"Οι στόχοι στην ζωή πρέπει να είναι πάντα σε εγρήγορση και όταν τους πετυχαίνουμε να έχουν ήδη τοποθετηθεί καινούργιοι" ανέφερε ο κ. Βασιλάτος για τις νέες του επιλογές και συμπλήρωσε ότι "ο αεροπορικός τομέας για μένα ήταν ένας υπέροχος δρόμος, γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους που αρκετοί κατάφεραν σήμερα να τους θεωρώ αδέλφια μου, έμαθα και έδωσα πάρα πολλά στον χώρο αυτό, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς – ανάλογα πως το βλέπει κανείς, δεν έχει πια την παλιά αίγλη που σε γέμιζε".

Ο κ. Νίκος Κοκλώνης πρόεδρος της Airfasttickets μιλώντας για τη νέα συνεργασία ανέφερε ότι ,"ο Παναγής πιστεύω ότι είναι από τους πολύ λίγους ανθρώπους που μπορούν να πάνε το τρένο της Airfasttickets πιο μπροστά, διευθύνοντας τα κεντρικά μας γραφεία στην Ελλάδα. Σύντομα θα μεταφερθώ στα νέα μας γραφεία στη Νέα Υόρκη οπότε ο Παναγής είναι το έμπειρο στέλεχος που θα συνεχίσει στην Ελλάδα τη διοίκηση των γραφείων. Ο Παναγής, δεν είναι απλά το παραδοσιακό στέλεχος των αεροπορικών εταιριών, κοιτάει μπροστά και αντιλαμβάνεται τις καινοτόμες αλλαγές. Ο Παναγής θα παντρέψει την εμπειρία του από το παραδοσιακό μοντέλο λειτουργίας με το καινοτόμο πνεύμα της εταιρίας μας. Τα τουριστικά γραφεία θα αποτελέσουν καλούς συνεργάτες μας για τους οποίους σύντομα θα παρουσιάσουμε καινοτόμες υπηρεσίες με σκοπό την άνοδο του κύκλου εργασιών τους".

"Ο Νίκος είναι ένας απίθανος άνθρωπος που κινείται με σταθερά και γρήγορα βήματα θέτοντας πάντα στόχους με μεγάλο ενδιαφέρον και το θεωρώ τιμή μου να είμαι στην ομάδα - στο πλευρό του. Πιστεύω και νοιώθω ότι θα αφήσουμε ιστορία στον συγκεκριμένο χώρο", κατέληξε ο κ. Βασιλάτος.

Η εταιρία Fast Group ΑΕ, η οποία στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2009 με τον εμπορικό τίτλο airfasttickets.gr, είναι γραφείο οργανωμένων ταξιδίων αδειοδοτημένο από τον ΕΟΤ με έδρα τον Πειραιά   (με αριθμό αδείας 0207Ε61000317801). Η εταιρία δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο και προσφέρει σε πραγματικό χρόνο online κρατήσεις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο στους επισκέπτες των ιστοσελίδων της για όλη την γκάμα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών όπως αεροπορικά εισιτήρια, κρατήσεις ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, μεταφορές, οργανωμένα - ατομικά ταξίδια καθώς και κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

Πρόσφατα άνοιξε γραφεία στο Βερολίνο και στο Λονδίνο από όπου πουλάει ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο μέσω των www.airfasttickets.de και www.airfasttickets.co.uk  αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: