Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Η πρώην γκαρσόνα που βρήκε τον πρίγκιπά της

Ανάμεσα στους 135 επιβάτες που κινδύνεψαν στην πτήση από Κοπεγχάγη προς Όσλο, ήταν και ο πρίγκιπας διάδοχος του Νορβηγικού θρόνου Χαακόν, που συνοδεύονταν από τη σύζυγό του Μέτε Μάριτ.
Ποιά είναι η τυχερή πριγκίπισσα;

Ήταν μια πρώην γκαρσόνα και είχε κι ένα παιδί εκτός γάμου! Ο γάμος της με τον πρίγκιπα, που δεν ακολούθησε κανένα πρωτόκολλο αλλά μόνο την καρδιά του, έγινε οκτώ μήνες μετά τη γνωριμία τους, στις 25 Αυγούστου του 2001.
Η Μέτε Μάριτ πήγε στην εκκλησία με το νυφικό και τον τετράχρονο γιο της (φωτό)!

Οι γονείς του Χαακόν, ο βασιλιάς Χάραλντ και η βασίλισσα Σόνια της Νορβηγίας, αποδέχθηκαν πλήρως τη Μέτε Μάριτ, η οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει το παρελθόν της με ειλικρίνεια στις συνεντεύξεις που έδωσε πριν από τον γάμο, λέγοντας μέχρι και το ότι ο μπαμπάς του πρώτου γιου της ήταν «βαποράκι».

Σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, παραδέχτηκε με δάκρυα στα μάτια ότι κινούνταν σε κύκλους όπου η χρήση ναρκωτικών ήταν διαδεδομένη και, χωρίς να διευκρινίσει αν και η ίδια έκανε χρήση, τόνισε ότι τάσσεται κατά των ναρκωτικών.
Δεν ξέρουμε πόσους ακριβώς έπεισε, γεγονός πάντως είναι ότι σταδιακά ένα μέρος της αντίδρασης κάμφθηκε.

Σήμερα η δημοτικότητα της πριγκίπισσας Μέτε Μάριτ είναι υψηλή και έχει αποκτήσει μαζί με τον Χαακόν δύο παιδιά, τον Σβέρε Μάγκνους και την Ίνγκριντ Αλεξάνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: