Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Γενέθλια στην ...ψάθα για τη Φέργκιουσον

Σαν σήμερα, 15 Οκτωβρίου 1957, γεννήθηκε η Ινδή σκηνοθέτης κινηματογράφου, Μίρα Ναΐρ, που το 1988 πήρε το βραβείο σκηνοθεσίας των Κανών και προτάθηκε για Όσκαρ για το έργο της "Σαλαάμ Βομβάη".

* Σήμερα θα σβήσει κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων της και η δούκισσα του Γιόρκ, Σάρα Φέργκιουσον. Η πρώην σύζυγος του Βρετανού πρίγκιπα Άντριου, αδερφού του διαδόχου Καρόλου γεννήθηκε το 1959. Η κοκκινομάλλα δούκισσα παντρεύτηκε τον δεύτερο γιό της βασίλισσας Ελισάβετ το 1986 και χώρισαν το 1996. Αργότερα ο Άντριου της παραχώρησε ένα σπίτι στην Αγγλία.
Τώρα η πρώην πριγκίπισσα έχει χρεοκοπήσει, γιατί έκανε παράλογα επιχειρηματικά ανοίγματα και η διαδρομή της στον «θαυμαστό κόσμο» των σκληρών οικονομικών συμφερόντων και της χρηματιστηριακής κουλτούρας είχε άδοξο τέλος. Παρά λίγο κόντεψε να μείνει... στην ψάθα, αφού χρωστάει σχεδόν 4 εκατ. ευρώ.
Η Σάρα Φέργκιουσον, μαύρο πρόβατο του Μπάκιγχαμ, επανήλθε στο προσκήνιο πριν λίγες μέρες , δηλώνοντας πως δεν έχει πλέον άλλα χρέη και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον.
Η δούκισσα του Γιόρκ επέστρεψε με ένα ντοκιμαντέρ σε έξι επεισόδια που προβάλλεται στην αμερικανική τηλεόραση. Στο ντοκιμαντέρ κάνουν μία σύντομη εμφάνιση οι κόρες της, πριγκίπισσα Βεατρίκη, 22 ετών και Ευγενία, 21 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: