Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Γνωρίστε τη Βραζιλία με την TAM Airlines

Ένας νέος υπέροχος κόσμος σας περιμένει να τον γνωρίσετε στη Νότιο Αμερική με ξεχωριστή κουλτούρα, η Βραζιλία.
Μια απέραντη χώρα με καταπληκτικές ομορφιές και τις γνωστές πόλεις θρύλους, το Ρίο ντε Τζανέιρο, το Ελ Σαλβαντόρ, το Σάο Πάολο και την πρωτεύουσα Μπραζίλια.

Ο καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε στη Βραζιλία είναι οι Βραζιλιάνικες Αερογραμμές, TAM Airlines. Λειτουργούν από το 1976 με δέσμευση για υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές. Είναι, ήδη, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Βραζιλίας και συνέχεια επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο. H TAM Airlines συνεργάζεται με την Aegean Airlines αλλά και την Olympic Air δίνοντας τη δυνατότητα στον Έλληνα ταξιδιώτη να χρησιμοποιήσει το δίκτυο της και να πετάξει με βολικές πτήσεις προς τις βασικές πόλεις τ ης Βραζιλίας.

Η TAM Airlines είναι μέλος της γνωστής αεροπορικής συμμαχίας Star Alliance στην οποία ανήκουν 27 μεγάλες αεροπορικές εταιρίες του κόσμου μαζί με την Lufthansa. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αεροπορικές εταιρίες μέλη της Star Alliance κάθε μέρα κάνουν πάνω από 21.200 πτήσεις!

Μαζί με τα μέλη της Star Alliance, η TAM Airlines έχει σύνδεση με 1.185 προορισμούς σε 185 χώρες προσφέροντας στον ταξιδιώτη καταπληκτικές ανέσεις σε περισσότερα από 990 VIP lounges. Φυσικά, υπάρχει και το πρόγραμμα Frequent Flyer, TAM Fidelidade, όπου οι πιστοί ταξιδιώτες ανταμείβονται με μίλια. Οι Έλληνες επιβάτες μπορούν να διαλέξουν την πόλη της μετεπιβίβασης τους μεταξύ της Φρανκφούρτης, του Λονδίνου, του Μιλάνου, της Μαδρίτης, ή του Παρισιού φθάνοντας έτσι γρήγορα στη Βραζιλία.

Η TAM Airlines συνδέει 92 διαφορετικούς προορισμούς μέσα στη Βραζιλία δίνοντας τη δυνατότητα για οποιοδήποτε συνδυασμό ταξιδιού επιθυμεί ο επιβάτης. Το ταξίδι γίνεται απολαυστικό και μοναδικό με την TAM Airlines.

Στην Ελλάδα, η TAM Airlines συνεργάζεται με την εταιρία Travel Media Applications με στόχο να ενημερωθεί η ελληνική τουριστική αγορά και οι ταξιδιώτες για τις τουριστικές δυνατότητες της πανέμορφης αυτής χώρας και της Νοτίου Αμερικής όπως επίσης, και για ταξίδια με ασφάλεια, άνεση, και ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρει η TAM Airlines.

Δεν υπάρχουν σχόλια: