Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Καλοκαίρι και -6 βαθμοί στη Λίνδο της Ρόδου!!!

H θερμοκρασία σήμερα θα φτάσει τους -6 βαθμούς στη Ρόδο!

Θα συμβεί σ’ ένα μπαρ που δε μοιάζει με κανένα άλλο. Ένα αξιοθέατο που φαντάζει τόσο ταιριαστό στη Ρόδο, όσο το χιονοδρομικό κέντρο στο Ντουμπάι. Βρίσκεται στη Λίνδο και καθώς φτάνω μια «παγωμένη» βιτρίνα στο υπογάλαζο χρώμα της Αρκτικής με προϊδεάζει για το τι κρύβεται στο εσωτερικό της. Ένας σούπερ κεφάτος μπάρμαν μας υποδέχεται… στην κατάψυξη.

Ο χώρος σε μεταφέρει στην εποχή των παγετώνων. Βλέπεις αρχαία γλυπτά, κειμήλια της ελληνικής παράδοσης αλλά και αξιοθέατα. Είναι εξολοκλήρου φτιαγμένο από 100.000 κιλά πάγου: οι τοίχοι, η μπάρα, τα ποτήρια, οι πολυθρόνες και ο καναπές όπου κάθονται οι γενναίοι πελάτες, ή οι καταλλήλως ενδεδυμένοι, είναι όλα κομμάτια συμπαγούς, ειδικά επεξεργασμένου στο χέρι, πάγου.

Οι φαντασμαγορικοί φωτισμοί εναλλάσσονται διαρκώς, μεταβάλλοντας την όψη του χώρου από παγωμένο μπλε σε φλούο πράσινο και «ζεστό», funky φούξια. Η συνολική επιφάνεια του Ice Bar είναι 90 τετραγωνικά μέτρα και μπορεί να φιλοξενεί ταυτόχρονα 60 άτομα.

Το Ice bar λειτουργεί καθημερινά. Η είσοδος κοστίζει 12 ευρώ και η τιμή περιλαμβάνει το ποτό, με τα ισοθερμικά μπουφάν και μάλλινα γάντια που θα σας κρατήσουν ζεστούς ενώ απολαμβάνετε το ποτό σας σε ποτήρι από πάγο.
Πληροφ. Τηλέφ. 22440 31491

Δεν υπάρχουν σχόλια: