Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ανώμαλη προσγείωση στις χειμερινές πτήσεις της Ryanair

«Ήταν πολύ καλό, για να είναι αληθινό», δήλωσε από το Δουβλίνο στον ΠΑΛΜΟ της Ρόδου ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω Μηνάς Χατζημιχάλης.

Η Ryanair δεν πρόκειται να συνεχίσει ειδικά τους χειμερινούς μήνες, γιατί είχε μεγάλες οικονομικές απώλειες.

Επιπλέον, οι παράγοντες της εταιρίες ανέφεραν πως οι υποχρεώσεις της Δωδεκανήσου μέσω της ΔΕΤΑΠ δεν ικανοποιήθηκαν στις συμφωνηθείσες ημερομηνίες, καθώς η Ιρλανδοί εισέπρατταν τα ποσά με 3-4 μήνες καθυστέρηση.

«Όσα και να μας δώσετε δεν βγαίνουμε», απάντησαν οι υπεύθυνοι της εταιρίας όταν τους ζητήθηκε επίμονα να συνεχίσει τις πτήσεις η Ryanair όλο το χρόνο.

Το ευχάριστο από αυτή τη συνάντηση ήταν η διαβεβαίωση της Ryanair ότι « για το διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο η εταιρία έχει μεγάλα σχέδια. Υπολογίζει ότι φέτος θα φέρει 150.000 τουρίστες στην Κω και 250.000 στη Ρόδο.

Επιπλέον: για την Κω, στην επόμενη διετία θα φτάσουν τις 400.000 οι αφίξεις και για τη Ρόδο 500.000 οι αφίξεις, με τους νέους προορισμούς που σκοπεύει να προσθέσει στις πτήσεις της η Ryanair, ειδικά από τις Σκανδιναβικές χώρες .

Στο Δουβλίνο συγκεκριμένα βρέθηκαν ο πρόεδρος του ΕΒΕΔ Κώστας Χρυσοχοΐδης, ο πρώην πρόεδρος του ΕΒΕΔ Γιώργος Χατζημάρκος, ο πρόεδρος της ΔΕΤΑΠ Μιχάλης Παρασκευάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αντώνης Καμπουράκης, ο διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ Μπάμπης Παλογιαννίδης και από την Κω οι κύριοι Γιάννης Μπαλαλής, Νίκος Σοφός και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μηνάς Χατζημιχάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: