Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Navarino Natura Hall by Hellenic Postbank

To Navarino Natura Hall by Hellenic Postbank είναι ένας μοναδικός για τα ελληνικά δεδομένα διαδραστικός εκθεσιακός χώρος, ο οποίος θα λειτουργεί από τον Ιούνιο στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία.

Το Navarino Natura Hall by Hellenic Postbank δημιουργήθηκε από τη σύμπραξη του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης, της Ακαδημίας Αθηνών, της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρίας, της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HELMEPA) και του Navarino Foundation, σε συνεργασία με το Ταχυδρομικό Tαμιευτήριο.

Στο χώρο –ο οποίος σχεδιάστηκε από την K&G και τη ΜΚΟ Οργάνωση Γη- παρουσιάζονται πληροφορίες με τη χρήση διαδραστικών τεχνολογικών μέσων, όπως videos, τρισδιάστατες προβολές, οθόνες αφής κ.ά., για τη Μεσσηνιακή φύση και τα τοπικά οικοσυστήματα, για την έκταση και τις συνέπειες του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής τόσο στον κόσμο όσο και στην περιοχή της Μεσογείου, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους ο καθένας μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπισή του.

Τα επιμορφωτικά προγράμματα για τα παιδιά που θα διεξάγονται στο χώρο, θα προσφέρουν γνώση με έναν απλό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό τρόπο. Γονείς και παιδιά, θα μπορούν στη συνέχεια να εξερευνήσουν το μοναδικό φυσικό τοπίο της περιοχής, εφοδιασμένοι με τις γνώσεις που θα έχουν αποκτήσει από το Navarino Natura Hall by Hellenic Postbank.

Δεν υπάρχουν σχόλια: