Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Σαμάνθα Φοξ: Πιστεύω στην αγάπη...

H Σαμάνθα Φοξ, είναι το απόλυτο sex symbol της δεκαετίας του ’80.

Για όσους δεν την ξέρουν είναι μια γυναίκα διάσημη, με καριέρα μοντέλου, τραγουδίστριας και ηθοποιού, με πρωταγωνιστικό ρόλο στις φαντασιώσεις των αντρών.

Γεννήθηκε στις 15 Απριλίου του 1966 στο Λονδίνο. Στα 14 της σχημάτισε με την παρέα της μουσικό γκρουπ κι ένα χρόνο μετά θαύμαζε τον πρώτο της δίσκο, στα ράφια των δισκοπωλείων.

Το 1983 έβαλε τη μαμά της να την φωτογραφίσει ημίγυμνη στην κρεβατοκάμαρά της κι έστειλε τις φωτογραφίες σε έναν διαγωνισμό για ανερχόμενα μοντέλα. Σε ηλικία μόλις 16 χρονών ποζάρει γυμνόστηθη για την περίφημη σελίδα 3 της αγγλικής εφημερίδας Sun. Αυτή η δημοσίευση έμελλε να αλλάξει όλη της τη ζωή. Το φυσικό στήθος της, διαστάσεων 80 D, ήταν ο καλύτερος τρόπος μάρκετινγκ σε έναν κόσμο γεμάτο από αδύνατα κοριτσάκια με βάτες και κολάν.

Το 2003 η Σαμάνθα παραδέχτηκε επίσημα, μια φήμη που την ακολουθούσε από το 1999, ότι είναι λεσβία.

Δέκα από τα τραγούδια της έφτασαν στο νούμερο ένα των μουσικών charts σε Αμερική και Μ. Βρετανία και την εποχή εκείνη τα βιντεοκλίπ που τη δείχνουν ημίγυμνη έπεφταν σαν τη βροχή στο μουσικό κανάλι MTV. Το 1995 προσπάθησε να εκπροσωπήσει τη Μ. Βρετανία στο διαγωνισμό της Eurovision, χωρίς επιτυχία.

Στη Ρόδο τη γνώρισα στο Καζίνο της Ρόδου, τον Αύγουστο του 2009, με τη φίλη και ατζέντισσά της Μίρα Στράτον.

Σε δηλώσεις της μου είχε πει μεταξύ των άλλων:
«Πιστεύω στην αγάπη. Και νομίζω πως αυτό που θέλει ο Θεός είναι να είμαστε ευτυχισμένοι και να αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Μου πήρε, είναι η αλήθεια, λίγο χρόνο να το καταλάβω αυτό».

ΕΔΩ,
βίντεο από την εμφάνισή της στη Ρόδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: