Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά

1. Ο πρώτος που άνοιξε την λίστα των μεγάλων αντρών που βγαίνουν με μικρότερες ήταν ο Charlie Chapplin. Ο κωμικός ηθοποιός είχε σχέση με την Mildred Harris όταν εκείνη ήταν 16 χρονών, με την Lillita McMurray επίσης σε ηλικία 16 χρονών και με την Oona O’neil όταν εκείνη ήταν 17 χρονών. Δικαίως λοιπόν βαφτίζεται βασιλιάς των cradle robbers, καθώς είναι και ο πιο παλιός!

2. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του συχνού αυτού είδους αποτελεί και ο διάσημος παππούς Hugh Hefner, ο οποίος φρόντισε να δημιουργήσει μια στρατιά από μικρά χαριτωμένα κουνελάκια.

3. Μια πιο σύγχρονη εκδοχή αποτελεί ο κωμικός Woody Allen, ο οποίος όμως έχει ένα όχι και τόσο ευχάριστο background. H κατά 35 χρόνια νεότερή του Soon-Yi Previn, είναι η υιοθετημένη κόρη της προηγούμενης σχέσης του, Mia Farrow. Αουτς!4. Μια πιο light εκδοχή του φαινόμενου αποτελεί ο Tom Cruise, ο οποίος έχει 16 χρόνια διαφορά από την Katie Holms.

5. Στην γυναικεία εκδοχή των cradle robbers βρίσκονται οι γνωστές cougars. Φυσικά στην κορυφή της λίστας των γυναικών που βγαίνουν με μικρότερους άντρες δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Madonna. Η σχέση της με τον Jesus πυροδότησε μια σειρά από σχέσεις με μικρότερους άντρες και την αναγωγή του φαινόμενου σε τέχνη!

6. Επίσης γνωστή για τη σχέση της με τον πολύ μικρότερό της Aston Kutcher είναι και η Demi Moore (φωτό), που φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά τις ισορροπίες σε μια τέτοια σχέση.

7. Η Cameron Diaz αποτελεί την πιο ανέμελη και γνήσια εκδοχή μιας cougar, αφού οι σχέσεις της με μικρότερους άντρες είναι πολλές και πάνω από όλα σύντομες!

8. Η γνωστή Samantha, Kim Cattrall αποτελεί επίσης μια πρώτης τάξεως απόδειξη ότι η σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας ακόμα κι αν δεν πετύχει, αξίζει να τη δοκιμάσεις.
Εκείνη χώρισε με τον κατά 23 χρόνια μικρότερό της Alan Wyse, έπειτα από πέντε χρόνια.
Πηγή: http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: