Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Το Ίντερνετ καλπάζει...


ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ δαπάνες στο διαδίκτυο ξεπέρασαν για πρώτη φορά τις διαφημίσεις σε εφημερίδες, το 2010, σύμφωνα με έρευνα του ιστοτόπου eMarketer. Τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι η διαδικτυακές διαφημιστικές δαπάνες θα αυξηθούν κατά 13,9% εφέτος.


* ΤΟ ΠΡΩΤΟ μουσείο μεταναστών άρχισε να λειτουργεί στην επαρχία Çatalca της Κωνσταντινούπολης. Έγγραφα, αντικείμενα, ρούχα και φωτογραφίες που περιγράφουν εκείνες τις δύσκολες μέρες και την ζωή των ανθρώπων όπως εξελίχθηκε, έχουν συγκεντρωθεί σε ένα μουσείο. Τα εκθέματα αναφέρονται στα σημάδια από τις ζωές των ανθρώπων που υποχρεώθηκαν να εγκαταλε
ίψουν αναγκαστικά τα εδάφη τους έπειτα από τη Σύμβαση για την ανταλλαγή πληθυσμών μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας η οποία υπογράφηκε το 1923.

* Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ πτώση του τζίρου φέρνει χιλιάδες λουκέτα. Απόγνωση στην αγορά από την κρίση και τις απεργίες, γράφει στο πρωτοσέλιδό του το "ΕΘΝΟΣ". Έως 50% κάτω οι πωλήσεις, στα τάρταρα ο τζίρος των καταστημάτων εξ αιτίας της οικονομικής αδυναμίας των Ελλήνων, συμπληρώνει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα.Στενάζει ο ιδιωτικός τομέας. 2000 απολύσεις την ημέρα, αύξηση κατά 4,2% στις απολύσεις, μείωση 20,52% στις προσλήψεις.

* ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ γυναίκες που τρώνε σοκολάτα, είναι λιγότερο πιθανό να εμφανίσουν καρδιολογικά προβλήματα, σύμφωνα με νέα αυστραλιανή έρευνα, που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Archives of Internal Medicine.

* ΠΟΛΛΑ γενέθλια σήμερα. Θυμηθείτε και ευχηθείτε στα καλά facebookόπουλα Chris Kariotis, στην εξυπηρετική Evangelia Zachariaki από το SIGMA TRAVEL, στον αεικίνητο Klearcho Kapoutsi, στη δραστήρια Myrto Kyriakidou, στον Staurianaki Kosta, στη γλυκειά Tziovani Victoria άρτι αφιχθείσα από το Βερολίνο, στο συνδικαλιστή Ανδρέα Ανδρεόπουλο και στη χαριτωμένη Μαίρη Ξένου. Μαζί τους η ολυμπιονίκης Μιρέλλα Μανιάνι σβήνει σήμερα 34 κεράκια, η σταρ του Χόλιγουντ Τζέϊν Φόντα που κλείνει τα 73 και ο υπουργός Νίκος Σηφουνάκης που κλείνει τα 61. Επίσης σήμερα γιορτάζει ο Θεμιστοκλής. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Η Louis Hellenic Cruises ανακοίνωσε τη δρομολόγηση του "M/V Louis Majesty" στις προγραμματισμένες τριήμερες και τετραήμερες κρουαζιέρες από τον Πειραιά προς τα ελληνικά νησιά και την Τουρκία από την 1η Απριλίου 2011 με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά. Το 41.000 τόνων και 207 μέτρων μήκους M/V Louis Majesty ναυπηγήθηκε το 1992 στη Φινλανδία. Μπορεί να φιλοξενήσει 1.937 επιβάτες στις 732 άνετες καμπίνες και σουίτες του, 482 από τις οποίες είναι εξωτερικές. Το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει εννέα καταστρώματα, πέντε χώρους εστίασης, επτά μπαρ και σαλόνια, έξι ανελκυστήρες, τρεις πισίνες, κέντρο Spa υγείας και ομορφιάς, αμφιθεατρικό show lounge, μεγάλο καζίνο, βιβλιοθήκη και πολλούς άλλους κοινόχρηστους χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: