Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Οκτώ νέα ξενοδοχεία στην Πράγα


Οκτώ νέα ξενοδοχεία άνοιξαν τις πόρτες τους στη Πράγα την πρωτεύουσα της Τσεχίας προσφέροντας κάθε άνεση, σε ελκυστικές τοποθεσίες στο κέντρο της πόλης:

...Kings Court!
Το πεντάστερο Kings Court άνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβριο σε ένα νέο-αναγεννησιακό κτίριο στην πλατεία Republiky στο κέντρο της Πράγας. Κατά την ανακαίνισή του κτιρίου βρήκαν τμήματα Ρωμαϊκού σπιτιού, που τώρα είναι εμφανή στο κέντρα spa και ευεξίας Zen του ξενοδοχείου. Το Kings Court διαθέτει μοναδική αίθουσα εκδηλώσεων με φυσικό φωτισμό και ευρύχωρες συνεδριακές εγκαταστάσεις.

...Elephant Prague!
Τον Οκτώβριο άνοιξε ακόμα ένα ξενοδοχείο αυτή την φορά στην οδό Na Florenci σε κοντινή απόσταση από την πλατεία Republiky. Ονομάζεται Designhotel Elephant Prague και είναι μέλος του ομίλου Design Hotels. Όσον αφορά στον σχεδιασμό, το τεσσάρων αστέρων Elephant έβαλε στοίχημα με τις αντιθέσεις καταφέρνοντας να πετύχει την απόλυτη αρμονία. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι το ξενοδοχείο στην Αναγέννηση ήταν οικία ευγενών.

...Grand Majestic Praza!
Το 4* ξενοδοχείο Grand majestic Plaza εγκαινιάστηκε τον Σεπτέμβριο και ανήκει στην αλυσίδα Worldhotels. Και αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την πλατεία Republiky. Κυρίαρχο χαρακτηριστικό του είναι το ασυνήθιστα χρωματιστό σιντριβάνι στο σαλόνι. Πέρα από τα σύγχρονα δωμάτια θα βρείτε πολυτελείς σουίτες με μπαλκόνι. Ιδιαίτερα ελκυστικός είναι ο κήπος στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου.

...Jurys Inn Prague!
Το 4* Jurys Inn Prague βρίσκεται στο κέντρο της Πράγας κοντά στον σταθμό Florenc του μετρό και υποδέχθηκε τους πρώτους πελάτες του τον Σεπτέμβριο. Είναι το πρώτο ξενοδοχείο της γνωστής Ιρλανδικής αλυσίδας που ανοίγει εκτός Ιρλανδίας και Μεγάλης Βρετανίας. Στο εστιατόριό του οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν Ιρλανδική αλλά και Τσεχική κουζίνα. Αρχιτέκτονας του κτιρίου είναι ο Andreas Degn που πιο μπροστά είχε δώσει μορφή στα ξενοδοχεία Four Seasons και Yasmin στην Πράγα.

...The Augustine!
Το Augustine είναι ξενοδοχείο πέντε αστέρων και ανήκει στην The Rocco Forte Collection. Βρίσκεται στην περιοχή mala Strana και λειτουργεί από τον Μάιο. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους νεόνυμφους. Στο ξενοδοχείο υπάρχει διάδρομος που οδηγεί κατευθείαν στο μοναστήρι, όπου βρίσκεται η Εκκλησία του Αγ.Θωμά και τελούνται γάμοι.

...Park Inn Prague!
Από τον Απρίλιο οι επισκέπτες της Πράγας μπορούν να επιλέξουν το Park Inn για την διαμονή τους που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Vysehrad και το Συνεδριακό Κέντρο της πόλης. Αλλά και το ίδιο το ξενοδοχείο παρέχει πέντε σύγχρονες αίθουσες συναντήσεων με φυσικό
φωτισμό.

...Sheraton Prague Hotel!
Τον Μάρτιο το 5* Sheraton Prague Hotel καλωσόρισε τους πρώτους επισκέπτες του. Είναι το πρώτο ξενοδοχείο της εταιρίας Starwood στην Τσεχία. Στεγάζεται σε κτίριο του 19ου αιώνα και βρίσκεται μεταξύ της Παλιάς και της Νέας Πόλης της Πράγας. Ο τελευταίος, ειδικά διαμορφωμένος όροφος προσφέρει θέα στο Κάστρο της πόλης που σας κόβει
την ανάσα. Στα DiamondΆs Bar του ξενοδοχείου μπορείτε να γευθείτε την σπεσιαλιτέ Sheratini κοκτέιλ.

...Buddha-Bar Hotel Prague!
Σε μικρή απόσταση από την πλατεία της Παλιάς Πόλης βρίσκεται το Buddha-Bar Hotel Prague των 5* και προσφέρει διαμονή σε δωμάτια με Ανατολίτικη (φωτογραφία επάνω) και Γαλλική αποικιακή διακόσμηση. Το ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες του τον Ιανουάριο του 2009 και το μεγαλύτερο αξιοθέατο εδώ είναι η κουζίνα του, όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν γεύσεις από Ασία και όλο τον κόσμο στο εστιατόριό του και την καφετέρια Siddharta.

Δεν υπάρχουν σχόλια: