Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Η Anastacia στην κατεχόμενη Κύπρο


Αρνήθηκαν η Jennifer Lopez, ο Julio Iglesias και η Rihanna τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στην κατεχόμενη Κύπρο, όμως η Anastacia είπε το "ναι".

Η 42 ετών διάσημη τραγουδίστρια που έχει πάνω από 20 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, πείσθηκε και τελικά βρίσκεται στα κατεχόμενα για να τραγουδήσει ΣΗΜΕΡΑ σε εκδήλωση του νεότευκτου υπερπολυτελούς ξενοδοχείου "Murat Bozoğlu", που στοίχισε 220 εκατομμύρια δολάρια.

Στην Κύπρο έφτασε μέσω Κωνσταντινούπολης, όπου προσγειώθηκε την Πέμπτη, χωρίς να κάνει την παραμικρή δήλωση στους δημοσιογράφους κι από εκεί έφτασε χτες στο παράνομο αεροδρόμιο Τύμπου.

Κάποια τουρκικά Μέσα κάνουν λόγο για χιλιάδες δολάρια τα οποία επιστρατεύτηκαν για να πείσουν την Αμερικανίδα ποπ σταρ και τους μάνατζερ της να δεχτούν την πρόταση, ύστερα από το φιάσκο των προηγούμενων, ενώ κάποια άλλα χαρακτήρισαν την είδηση "εθνική νίκη".

Ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ειναι ο Μουράτ Μπόζογλου, που δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού και των casino. Τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει στην Τουρκία και στο εξωτερικό. Πριν λίγο καιρό εγκαινίασε το ξενοδοχείο «Cratos Premium», το οποίο βρίσκεται στην παραλία της Κερύνειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: