Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Πυροβολήθηκε στον εγκέφαλο κι όμως ζει!


ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ στον εγκέφαλο κι όμως ζει!
Ως ζωντανό θαύμα αντιμετωπίζεται από τους γιατρούς,ο Liam Brentley,βρετανός κομμάντο,τον εγκέφαλο του οποίου διαπέρασε σφαίρα Ταλιμπάν ελεύθερου σκοπευτή. Σύμφωνα με τους γιατρούς ο Liam Brentley ζει διότι η σφαίρα ,με την πρόσκρουση στα γυαλιά του,άλλαξε έστω και ελάχιστα πορεία και δεν χτύπησε ζωτικά μέρη του εγκεφάλου. Η μόνη βλάβη που του άφησε ο πυροβολισμός είναι πως δεν ακούει πια από το αριστερό του αυτί και υποφέρει από σύντομες απώλειες μνήμης.

ΠΟΣΟ πάει ένα φιλί;
Διεκδικούσε 37 εκατ. δολάρια Αυστραλίας για ένα φιλί που αποπειράθηκε να της δώσει ο πρώην διευθυντής της. Τελικά, συμβιβάστηκε με μόλις 850.000 αυστραλιανά δολάρια, η Κρίστι Φρέιζερ-Κερκ, εργαζόμενη στη μεγάλη αλυσίδα των αυστραλιανών καταστημάτων «Ντέιβιντ Τζόουνς» (David Jones), η οποία μήνυσε τον εργοδότη της, και πρώην γενικό διευθυντή της εταιρίας Μαρκ ΜακΚίνες, για σεξουαλική παρενόχληση.

ΠΡΟΣΟΧΗ στα μανιτάρια...
Όσοι αρέσκονται στη συλλογή άγριων μανιταριών μπορούν να τα καταναλώνουν μόνο όταν είναι απολύτως σίγουροι για την προέλευση τους και την ασφάλεια τους. Εάν έχουν οποιαδήποτε αμφιβολία πρέπει να απευθυνθούν σε έναν ειδικό για το θέμα. Άνθρωποι που συνηθίζουν να πηγαίνουν στο δάσος για να μαζέψουν μανιτάρια πρέπει να έχουν πάντα μαζί τους τον αριθμό της ανοικτής γραμμής για τις δηλητηριάσεις. Είναι επίσης χρήσιμο να υπάρχει ένα μικρό δείγμα των μανιταριών που καταναλώθηκαν, διότι σε περίπτωση δηλητηρίασης το δείγμα των μανιταριών βοηθά τον γιατρό να καθορίσει τον τύπο του δηλητηρίου που έχει μολύνει τον οργανισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: