Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Το μελλοντικό πρόσωπο British Airways


Η British Airways αποτελεί την πρώτη αεροπορική εταιρεία της Μεγάλης Βρετανίας που παραλαμβάνει το νέο Boeing 777-300ER ειδικά διαμορφωμένο για υπερατλαντικές πτήσεις.

Ένα πραγματικό κομψοτέχνημα, το νέο αεροσκάφος είναι μεγαλύτερο σε μήκος, πιο αθόρυβο, διαθέτει μεγαλύτερη επάρκεια καυσίμων από τους προκατόχους του και αποτελεί το μελλοντικό πρόσωπο της British Airways.

Διαθέτει εξολοκλήρου νέα εσωτερική διακόσμηση καθώς και τις νέες καμπίνες World Traveller και World Traveller Plus καθώς επίσης και νέο πρόγραμμα ψυχαγωγίας εν πτήσει. Το πρόγραμμα ψυχαγωγίας θα διαθέτει περισσότερα από 230 τηλεοπτικά προγράμματα, 70 ταινίες και 400 CDs, τεχνολογία plug & play, καθώς και 60 τοις εκατό μεγαλύτερες ατομικές οθόνες υψηλής ευκρίνειας.

Ο Willie Walsh, Διευθύνων Σύμβουλος της British Airways, δήλωσε σχετικά: “Το νέο μας αεροσκάφος Boeing 777-300ER αντικατοπτρίζει την πιστή δέσμευσή μας να εξασφαλίζουμε στους επιβάτες μας την βέλτιστη δυνατή ταξιδιωτική εμπειρία.

Αποτελεί το πρώτο αεροσκάφος μας που διαθέτει τις ολοκαίνουργιες καμπίνες World Traveller και World Traveller Plus, με νέα συστήματα ψυχαγωγίας που παρέχουν στους πελάτες μας με 50 τοις εκατό επιπλέον επιλογές ταινιών και διπλάσιες επιλογές σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα.

Ο στόλος μας θα ενισχυθεί, με 2 επιπλέον αεροσκάφη Boeing 777-300 μέχρι το τέλος του έτους, και 3 ακόμη μέχρι τις αρχές του 2012. Τα νέα αυτά αεροσκάφη παράγουν σαφώς λιγότερες εκπομπές ρύπων CO2 ανά θέση σε σχέση με τα αντίστοιχα προηγούμενα και συμβάλλουν καθοριστικά στη δέσμευση της British Airways να μειώσει αισθητά το ενεργειακό της αποτύπωμα.”

Με την ένταξη του στις πτήσεις της British Airways αργότερα μέσα στο έτος, το 297 θέσεων Boeing 777-300ER θα προσφέρει διαμόρφωση τεσσάρων καμπινών συμπεριλαμβανομένων των First, Club World, World Traveller Plus και World Traveller.

Αξίζει να σημειωθέι ότι με μήκος 74 μέτρα, το Boeing 777-300ER είναι κατά 3,5 μέτρα μεγαλύτερο σε μήκος από ένα Boeing 747 και κατά 10 μέτρα μεγαλύτερο σε μήκος από ένα Boeing 777-200 και ταυτόχρονα το πρώτο από συνολικά έξι αεροσκάφη που έχει παραγγείλει η British Airways.

Οι εκπομπές ρύπων CO2 του Boeing 777-300ER είναι κατά 23 τοις εκατό λιγότερες ανά θέση σε σχέση με ένα Boeing 747-400

Η διάταξη των θέσεων στις καμπίνες World Traveller και World Traveller Plus θα εξασφαλίσει ακόμη πιο ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία στους πελάτες μας, οι οποίοι θα απολαμβάνουν ταυτόχρονα πιο απαλά καθίσματα και ενσωματωμένη σε κάθε κάθισμα πρίζα ηλεκτρικού ρεύματος.

Υλικό από την κατασκευή του αεροσκάφους Boeing 777-300 της British Airways μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι της British Airways σ' αυτή τη διεύθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια: