Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Η Λήμνος δεν είναι τόπος εξορίας


«Αξιότιμοι κύριοι, Σας μεταφέρω την αγανάκτηση και τη δυσαρέσκεια των κατοίκων της Λήμνου, γιατί με την μετάθεση του στρατευμένου γιού του Λευτέρη Ζαγορίτη στη Λήμνο, προκειμένου να συνεχίσει τη θητεία του εξαιτίας του γνωστού περιστατικού που έγινε στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, δώσατε την εντύπωση σε όλη την Ελλάδα ότι το νησί μας είναι τόπος εξορίας και τιμωρίας. Είναι μια εντύπωση που μας αδικεί γιατί έχουμε ένα πανέμορφο νησί, που γοητεύει και κερδίζει όποιον το επισκέπτεται.

Είναι ένας αξιόλογος τουριστικός προορισμός, με τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας και πανέμορφο φυσικό περιβάλλον. Επειδή λοιπόν τα τελευταία χρόνια γίνεται μεγάλη προσπάθεια διαφήμισης και προβολής του νησιού μας, με άμεσα και θετικά αποτελέσματα αφού έχουμε αύξηση της τουριστικής μας κίνησης σε αντίθεση με άλλα νησιά που έχουν πτώση, μια τέτοια ενέργεια με τις δηλώσεις και τα σχόλια που την ακολούθησαν, μας ξαναφέρνει πίσω σε χρόνια που δεν θέλουμε να θυμόμαστε.

Εκτός και αν τον Ναύτη Γεράσιμο Ζαγορίτη τον στείλατε στη Λήμνο, για να διανύσει το υπόλοιπο της θητείας του κάνοντας διακοπές στο νησί μας!!!!

Ο Έπαρχος Λήμνου Δημήτριος Σάραγκας».
Eπιστολή στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού).

Η Λήμνος στο Διαδίκτυο:
--- Το νησί του Ηφαίστου
--- Το Βήμα του Επάρχου
---

Δεν υπάρχουν σχόλια: