Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Χατζηευθυμίου: «Ο αγώνας για την Περιφέρεια δεν τελείωσε»


«Νέα Ρόδος», είναι το όνομα της παράταξης του Χατζή Χατζηευθυμίου, με την οποία ο σημερινός δήμαρχος θα διεκδικήσει τον ενιαίο πλέον Δήμο της Ρόδου.

«Νέα Ρόδος σημαίνει νησί της ανάπτυξης, με έργα και νέες υποδομές, πρότυπο περιβαλλοντικής ευαισθησία, δήμο αξιοπιστίας που θα είναι πρωταγωνιστής. Δε σημαίνει δήμαρχος κυβερνήτης και δεν μας εκφράζει το συγκεντρωτικό μοντέλο εξουσίας που αποξενώνει τον πολίτη», τόνισε ο κ. Χατζηευθυμίου.

« Όσοι είναι διψασμένοι για εξουσία, ας αναζητήσουν αλλού τη βρύση που θα τους ξεδιψάσει», δήλωσε ο Δήμαρχος.

Ο Χατζής Χατζηευθυμίου, τόνισε ακόμα πως «Ο αγώνας να γίνει η Ρόδος η έδρα της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου δεν τελείωσε» και πως «η ιδέα για πανεπιστήμιο στη Ρόδο, δεν είναι ουτοπία».

Αναφερόμενος στον απολογισμό του έργου του ο Χατζής Χατζηευθυμίου ζήτησε συγνώμη για συμπεριφορές που πλήγωσαν, για τα λάθη αλλά και τις παραλείψεις. «Η παράταξη πρώτα η Ρόδος, ανέτρεψε το τοπικό πολιτικό σκηνικό, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους του Ροδίτες, υπογραμμίζοντας πως δεν είναι φυτευτός κανενός κομματικού συστήματος. « Δε είμαι επικεφαλής αγέλης ανθρώπων που άγονται και φέρονται. Συμμετέχω σε αυτήν την αδέσμευτη και ακηδεμόνευτη προσπάθεια και δεν με απασχολεί η κομματική ταυτότητα», διευκρίνησε.

Στις επόμενες ημέρες ο κ. Χατζηευθυμίου θα παρουσιάσει την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξής του, με πρόγραμμα που θα διαμορφωθεί από τους ίδιους τους πολίτες, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: