Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Μοναδικές προτάσεις της Royal Caribbean International


Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας η Royal Caribbean International σας περιμένει... Το καλοκαίρι είναι πλέον επίσημα εδώ και ήρθε η ώρα για τον σχεδιασμό των διακοπών σας. Τι καλύτερο λοιπόν από τις μοναδικές προτάσεις της Royal Caribbean International για κρουαζιέρες σε Δυτική Μεσόγειο, Σκανδιναβία και Καραϊβική!

Πιο συγκεκριμένα το Voyager of the Seas θα πραγματοποιήσει κρουαζιέρες 7 νυχτών με αναχωρήσεις στις 20 και 27 Ιουνίου και στις 4, 11, 18 και 25 Ιουλίου. Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο θα ξεκινήσει την διαδρομή του από την Βαρκελώνη και θα επισκεφτεί την Νάπολη στην Νότιο Ιταλία, την Τσιβιταβέκια στην Ρώμη και την μαγευτική Φλωρεντία, ενώ θα συνεχίσει το ταξίδι του στην Νίκαια και την Προβάνς στη Μασσαλία για να καταλήξει και πάλι στην Βαρκελώνη. Οι τιμές κατ’ άτομο ξεκινούν από 600 Ευρώ.

Για τους ταξιδιώτες που γοητεύονται από το ασυνήθιστο, το Jewel of the Seas έχει προγραμματίσει κρουαζιέρες 12 νυχτών για Σκανδιναβία και Ρωσία. Το κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρήσει στις 24 Ιουνίου και στις 6, 18 και 30 Ιουλίου από το Χάρουιτς στην Αγγλία με ενδιάμεσους σταθμούς σε Κοπεγχάγη, Στοκχόλμη, Ελσίνκι, Αγία Πετρούπολη, Ταλίν και Γκέτεμπόργκ. Οι τιμές κατ’ άτομο ξεκινούν από 1.380 Ευρώ και (πάντα) περιλαμβάνουν κρουαζιέρα σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα με πλήρη διατροφή και φόρους. Δεν περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήριο, τα φιλοδωρήματα και οι εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης.

Τέλος, το Oasis of the Seas, ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό επίτευγμα, θα πραγματοποιήσει κρουαζιέρες 7 νυχτών σε Ανατολική και Δυτική Καραϊβική. Πιο συγκεκριμένα, το κρουαζιερόπλοιο πολιτεία θα επισκεφτεί την Ανατολική Καραϊβική καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού αναχωρώντας κάθε Κυριακή από την Φλόριντα και το Φόρτ Λοντερντέηλ, με στάσεις σε Σαρλότ Αμαλί στα νησιά Σεν Τόμας, Σεν Μααρτέν και Νασσάου στις Μπαχάμες. Από την άλλη στην Δυτική Καραϊβική το κρουαζιερόπλοιο θα επισκεφτεί το Λαμπαντί στην Αϊτή, τη Τζαμάικα και το Κοζουμέλ στο Μεξικό. Οι τιμές κατ’ άτομο ξεκινούν από 800 Ευρώ.

Ζήστε τη μαγεία της κρουαζιέρας καλώντας τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή τον τουριστικό οργανισμό Navigator, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Royal Caribbean Cruises σε Ελλάδα, Κύπρο, FYROM, Βουλγαρία και Σλοβακία στο (+30) 2103609801-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: