Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Δυναμικές ενέργειες του Οργανισμού Τουρισμού της Τσέχικης Δημοκρατίας


Τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Μαϊου θα γίνει προωθητική ενέργεια μπροστά στα
γραφεία του Express Holidays μέσα στα καταστήματα Carrefour σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και
Λάρισα, όπου θα καλούνται οι επισκέπτες των καταστημάτων να φωτογραφηθούν με φόντο μια ωραία φωτογραφία της Τσεχίας και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που παρέχει στους τουρίστες η χώρα.

Παράλληλα, θα διανέμεται ο τουριστικός οδηγός της Τσεχίας, που πρόσφατα εκδόθηκε από τον Οργανισμό Τουρισμού της χώρας, θα προσφέρονται πακέτα σε ειδικές τιμές για την Τσεχία από το Express Holidays, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό για ένα ταξίδι στη χώρα - επίσης προσφορά του Express Holidays.

Ο τουριστικός οδηγός, που για πρώτη φορά διανεμήθηκε στην τουριστική έκθεση Summer Holidays Expo μέσω της εταιρίας Travel Media Applications που εκροσωπεί τον Οργανισμό στην Ελλάδα, ενημερώνει για τις εκδηλώσεις που γίνονται όλο το καλοκαίρι, δίνει προτάσεις για εκδρομές κοντινές στην Πράγα, παρέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα αξιοθέατα, τα μέσα μεταφοράς και τέλος, έχει τρεις πολύ σημαντικούς χάρτες, της χώρας, της Πράγας, και του δικτύου του τραμ και του μετρό.

Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζονται πληροφορίες σχετικά με την μετακίνηση από το αεροδρόμιο στην Πράγα, τιμές εισιτηρίων, τη γραμμή του τραμ για να δει κάποιος όλα τα αξιοθέατα, πληροφορίες για τα εστιατόρια, για μπυραρίες και διασκέδαση, όπως επίσης και για αγορές, είτε για αναμνηστικά, είτε για διάφορα ψώνια.

Τέλος, υπάρχει λίστα με πολλές διευθύνσεις στο ίντερνετ όπου μπορεί ο δυνητικός τουρίστας να αποτανθεί για περισσότερες και λεπτομερέστερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: