Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Μουσικά αστέρια στην Τσεχία


Φέτος, ο ουρανός της Τσεχίας θα είναι γεμάτος με μουσικούς αστέρες. Οι θαυμαστές τους θα μπορέσουν τους παρακολουθήσουν στις συναυλίες τους αρκεί να ταξιδέψουν στην Τσεχία. Συνδυάστε λοιπόν το ταξίδι σας στην μαγική χώρα με μία συναυλία της επιλογής σας, που θα σας μείνει αξέχαστη. Άλλωστε, επιλογές υπάρχουν αρκετές: οι Metallica στο Sonisphere Festival με τους Slayer, Megadeth και Anthrax, οι ABBA, o 50 Cent, ο Jean Michel Jarre, οι Tokio Hotel και οι KISS.
Οι ABBA στην Τσεχία. Τι να πει κανείς γι’ αυτό το συγκρότημα; Σημάδεψε μία ολόκληρη εποχή. Πρόσφατα είδαμε το Mamma Mia με μουσική υπόκρουση τα τραγούδια τους να μεταφέρεται από το θεατρικό σανίδι στην κινηματογραφική οθόνη και να γίνεται μεγάλη εμπορική επιτυχία. Θα εμφανιστούν στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μπρνο, στις 11 Φεβρουαρίου 2010.
Ο Jean Michel Jarre σταματάει στην Τσεχία και συγκεκριμένα στο Liberec (Tipsport arena), στις 27 Φεβρουαρίου 2010 για να προσφέρει μία εμπειρία μουσικής και τεχνολογίας τους λάτρεις του έργου του.
Σε πιο σύγχρονους hip hop και ραπ ρυθμούς κινείται ο 50 Cent. Θα βρίσκεται στις 5 Μαρτίου στην Tesla Arena στην Πράγα.
Με το “Monsoon”, “Scream”, “Ready, Set, Go” και άλλες τους επιτυχίες οι Tokio Hotel θα ξεσηκώσουν το κοινό τους στις 15 Μαρτίου στην Πράγα (Tesla Arena), ενώ τον Μάιο και συγκεκριμένα στις 21.05 οι Kiss επισκέπτονται την Οστράβα και την CEZ Arena για μία μοναδική συναυλία.
Για πρώτη φορά στην ιστορία εμφανίζονται μαζί οι Metallica, Slayer, Megadeth και Anthrax στην παγκόσμια περιοδεία των πρώτων με τίτλο Sonisphere Festival. Παρακολουθείστε το έπος της heavy metal μουσικής στις 19 Ιουνίου 2010 στην πόλη Mimon, 98χλμ από την Πράγα, μία διαδρομή μόλις 1 ώρα και 28 λεπτά από την πρωτεύουσα της Τσεχίας.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων, την αγορά τους και το μέρος διεξαγωγής των συναυλιών, επισκεφθείτε αυτή την ιστοσελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: