Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2009

Βράβευση στο ξενοδοχείο Lindos Blu


Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Lindos Blu της Ρόδου, κατάφερε στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του να βραβευθεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης World Travel Market του Λονδίνου. Σε μία λαμπερή τελετή σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, ο τουριστικός οργανισμός Thomson βράβευσε τα καλύτερα ξενοδοχεία του προγράμματός του για το 2009 σε όλους τους προορισμούς του κόσμου, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις και τις εντυπώσεις των πελατών του. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ανώτερα στελέχη της Thomson, εκπρόσωποι των βραβευμένων ξενοδοχείων, δημοσιογράφοι και άλλοι ταξιδιωτικοί φορείς.

Το Lindos Blu ήταν "Overall Winner" στην κατηγορία 5 αστέρων, ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου, με το εντυπωσιακό ποσοστό 99% στο βαθμό ικανοποίησης των επισκεπτών του.

Η κατασκευή της ξενοδοχειακής μονάδας ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2009. Η συνολική δυναμικότητα της μονάδας είναι 70 δωμάτια και το ύψος της επένδυσης ανήλθε στα 14 εκατ. ευρώ. Το Lindos Blu είναι αμφιθεατρικά κτισμένο σε πολλά επίπεδα πάνω από τον κόλπο των Βληχών, σε απόσταση αναπνοής από τον γραφικό οικισμό της Λίνδου. Με βασικά υλικά κατασκευής την πέτρα, το μάρμαρο, το γυαλί και το ξύλο είναι αρμονικά προσαρμοσμένο στο φυσικό περιβάλλον και προσφέρει εντυπωσιακή πανοραμική θέα από κάθε σημείο του. Διαθέτει δίκλινα δωμάτια και junior suites, δωμάτια με sharing pool ή εξωτερικό jacuzzi, καθώς και βίλλες και μεζονέτες με ιδιωτική πισίνα. Στο ξενοδοχείο λειτουργούν δύο εστιατόρια, Lounge Bar, Pool Bar, Spa καθώς και Meeting Rooms.

Σημειώνεται ότι τo Lindos Blu, ιδιοκτησίας των κ.κ. Καλιουδάκη και Ροδίτη, έγινε πρόσφατα μέλος των Small Luxury Ηotels of the World.

Δεν υπάρχουν σχόλια: