Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2009

Επτά ξενοδοχεία, ανάμεσα τους τρία της Κω στα καλύτερα του κόσμου


Επτά ελληνικά ξενοδοχεία κι ένα κυπριακό συγκαταλέγονται στα καλύτερα του κόσμου. Αυτό τουλάχιστον είναι το αποτέλεσμα της μεγαλύτερης έρευνας μεταξύ πελατών που έχει γίνει στο χώρο του τουρισμού. Η έρευνα πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τον μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό της Γερμανίας, την TUI, με σκοπό να βρεθούν τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στον κόσμο. Τα εκατό πρώτα βραβεύονται με το TUI Holly, το φημισμένο βραβείο.

Το κυπριακό και τα ελληνικά ξενοδοχεία βραβεύτηκαν με το πολυπόθητο τρόπαιο στην Αθήνα από τον Dr. Ingo Burmester, Executive Director Medium and Long-haul Tourism της TUI Γερμανίας. Το βραβείο πιστοποιεί την εξαιρετική ποιότητα και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών των ξενοδοχείων.

Περίπου 10.000 ξενοδόχοι "παλεύουν" κάθε χρόνο για το TUI Holly.
Για πρώτη φορά φέτος η τελετή απονομής των βραβείων TUI Holly δε θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά της Γερμανίας, αλλά σε διαφορετικό κάθε φορά προορισμό, όπως η Αττάλεια, το Αννόβερο, η Μαδρίτη, το Κάιρο, η Φουντσάλ και η Αθήνα, και σε διαφορετικές ημερομηνίες.

Τα ξενοδοχεία που κέρδισαν στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι: Ελλάδα Agali Houses, Φηροστεφάνι, Σαντορίνη Hotel Creta Royal, Ρέθυμνο, Κρήτη Hotel Horizon Beach, Μαστιχάρι, Κώς Hotel Kos Palace, Τιγκάκι, Κώς Hotel Malia Park, Μάλια, Κρήτη Hotel Palladium, Μαρμάρι, Κως Resort Neptune Hotels, Μαστιχάρι, Κως Κύπρος Columbia Beachotel Pissouri, Πισσούρι, Κύπρος

Με μερίδιο αγοράς περισσότερο από 22%, η TUI Deutschland GmbH είναι το κυρίαρχο ταξιδιωτικό πρακτορείο στη Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: