Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2009

Η AEGEAN τηρεί τις παραδόσεις


Υπέροχο πράγμα τα ταξίδια. Ταξιδεύουμε περίπου για τον ίδιο λόγο που διαβάζουμε. Για την ικανοποίηση της περιέργειάς μας και των αισθήσεών μας. Για να μορφωθούμε.

Τηρώντας τις παραδόσεις, η AEGEAN όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος θα προσφέρει σε όλους τους επιβάτες όλων των πτήσεων στις 31 Δεκεμβρίου ένα ρόδι ως σύμβολο γονιμότητας, αφθονίας και καλοτυχίας, προτρέποντάς τους να το σπάσουν την Πρωτοχρονιά ευχόμενη έτσι με αυτό τον τρόπο ευτυχία, υγεία και αφθονία αγαθών.

Οι μικροί φίλοι της AEGEAN που θα ταξιδέψουν από τις 21/12 έως τις 2/1 θα πάρουν ως δώρο έναν σοκολατένιο Άγιο Βασίλη, ενώ τα πληρώματα καμπίνας θα τους υποδεχθούν φορώντας τον σκούφο του Άη Βασίλη. Φυσικά και το μενού σε όλες τις πτήσεις εξωτερικού θα είναι εορταστικό ενώ θα προσφέρονται και παραδοσιακά γλυκά. Την Πρωτοχρονιά τα πληρώματα καμπίνας θα υποδεχθούν τους επιβάτες με ένα ποτήρι σαμπάνια και ένα κομμάτι βασιλόπιτα,ενώ σε όλες τις πτήσεις του δικτύου θα γίνουν κληρώσεις και ο τυχερός της κάθε πτήσης θα κερδίσει ένα δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής, για όποιο προορισμό επιθυμεί του εσωτερικού ή του εξωτερικού δικτύου της AEGEAN.

Παράλληλα στους επιβάτες που θα κάνουν ποδαρικό στις πτήσεις καθώς και σε όλους επιβάτες της πτήσης Α3 617 από Παρίσι που φθάνουν 31/12 στις 23:45, Α3 881 από Βιέννη που φθάνουν 1/1 στις 00:10 καθώς και Α3 607 από Λονδίνο που θα προσγειωθούν στις 02:00 την Πρωτοχρονιά, θα προσφερθεί ένα γούρι του Μουσείου της Ακρόπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: