Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Εντυπωσίασε η Naomi Campbell στο London Fashion Week





Η γνωστή και ως Γαζέλα της πασαρέλας Naomi Campbell εντυπωσίασε χθες στο London Fashion Week. Δείτε την ατέλειωτη κορμάρα της... Η 39χρονη Ναόμι αποκάλυψε ότι ήταν προσωρινά στείρα, μέχρι που υπεβλήθη σε εγχείρηση τον Μάρτιο στην Βραζιλία. Εκτός από την ομορφιά της η Ναόμι Κάμπελ είναι εξίσου διάσημη για τις συχνές εκρηκτικές κρίσεις θυμού της, λόγω της εξάρτησής της από την κοκαΐνη. Στα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας βρίζει και φωνάζει, πετάει κινητά στο κεφάλι της οικιακής βοηθού της, δέρνει αστυνομικούς, πετάει φιστίκια στις αεροσυνοδούς, φτύνει στα αεροπλάνα...
Στα θετικά της στοιχεία Ναόμι Κάμπελ είναι πως μετέχει ενεργά σε πολλές δραστηριότητες στήριξης μη προνομιούχων παιδιών. Δημιούργησε επανάσταση στον χώρο του μόντελινγκ όντας το πρώτο έγχρωμο μοντέλο που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο περιοδικών όπως το «Time» και η γαλλική «Vogue».
Γεννήθηκε στις 22 Μαΐου του 1970 στο Λονδίνο. Η επιτυχία της ως μοντέλου εξαρτήθηκε σε μεγάλο βαθμό από την προτίμηση που της έδειξε ο οίκος Versace.

Δεν υπάρχουν σχόλια: