Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Παρέλαση αστέρων στη Ρόδο

Kόσμος πάει κι έρχεται στη Ρόδο αυτή την περίοδο. Την εβδομάδα που πέρασε είδαμε να κυκλοφορούν ανάμεσα μας πολλά γνωστά πρόσωπα. Ο επιχειρηματίας Μηνάς Κοντομηνάς και ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης έκαναν τα ψώνια τους στου Πυρράκη και η Ρούλα Κορομηλά έτρωγε στην Ιαλυσό στην ταβέρνα του «Αντώνη».
Ο Νίνο έκανε μπάνιο στο Σάνγουινγκ, η Τάμτα έκανε βόλτα στην Παλιά Πόλη «αυτοκόλλητη» με τον Γρηγόρη Πετράκο, ο Δημήτρης Σαραβάκος εθεάθη με τη σύζυγο του στιχουργό Βίκυ Γεροδόδωρου, ο Γιάννης Αγγέλου διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού ήταν παρέα με τον Περιφερειάρχη Χαράλαμπο Κόκκινο.
Η Δήμητρα Λιάννη- Παπανδρέου, που τα τελευταία χρόνια έρχεται συνέχεια στο νησί, έτρωγε στην ψαροταβέρνα του «Χειλά», ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, προπονητής μπάσκετ του Παναθηναϊκού, διασκέδαζε στο Μερσέντες, η Έμυ Λιβανίου του ΑΛΤΕΡ έμεινε στο «Ρόδος Παλλάς» (Χαμαϊδή Ζησιοπούλου το πραγματικό της όνομα), ο Μιχάλης Γουλανδρής και η Έλλη Στάη έπιναν το καφεδάκι τους στο "Κοντίκι" κι η Νικολέττα Βλαβιανού της «Πολυκατοικίας» έκανε βόλτες οδηγώντας τζιπ στο Μανδράκι.
Τελικά, το σμαραγδένο νησί αντέχει στην τουριστική κρίση και το προτιμούν πολλοί διάσημοι. Αύριο έρχεται η Σαμάνθα Φοξ και το Σάββατο η Δέσποινα Βανδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: