Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Τώρα ακόμα καλύτερες τιμές

Η Άνοιξη, η πιο όμορφη εποχή του χρόνου γίνεται ακόμα πιο απολαυστική με περισσότερες διαθέσιμες θέσεις για ταξίδια στην Ευρώπη για Βρυξέλλες, Λονδίνο, Μόναχο, Φραγκφούρτη, Βουκουρέστι από 99€. Οι προσφορές γίνονται από τη Lufthansa και ισχύουν μόνο από την Παρασκευή ως την Κυριακή. Υπάρχουν και προσφορές διαμονής σε ξενοδοχεία. Πληρώνετε για 2 νύχτες και κερδίζετε 1 επιπλέον δωρεάν, ή 3 νύχτες με την 4η δωρεάν σε επιλεγμένα ξενοδοχεία στην Ευρώπη. Οι προσφορές στα ξενοδοχεία ισχύουν από 18 Μαρτίου μέχρι 19 Απριλίου 2009.

Οι φάν του «Mένουμε στη χώρα μας» ταξιδέψτε μόνο με 49 ευρώ με όλους τους φόρους. ΑΘΗΝΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΚΩΣ, ΛΗΜΝΟΣ, ΜΥΚΟΝΟΣ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΡΟΔΟΣ, ΣΑΜΟΣ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΧΑΝΙΑ, ΧΙΟΣ. Η προσφορά αφορά σε πτήσεις εσωτερικού από και προς Αθήνα, ισχύει για κρατήσεις έως 23/03/2009 και για πτήσεις από 01/05/2009 έως 30/06/2009. Ο ναύλος ισχύει για απλή μετάβαση, περιλαμβάνει όλους τους φόρους και τη χρέωση συναλλαγής 6€ ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean. Δεν επιτρέπονται αλλαγές στο εισιτήριο, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου. Ενοικιάστε αυτοκίνητο πόλης για διήμερη ή τριήμερη ενοικίαση, από 42 ευρώ την ημέρα.

Από τις 15 Απριλίου 2009 η AEGEAN θα συνδέει την Αθήνα με την Πάφο 3 φορές την εβδομάδα. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με τα ολοκαίνουργια AIRBUS A320 χωρητικότητας 168 θέσεων, των οποίων ο αριθμός μέχρι τον Μάϊο του 2009 θα ανέλθει στα 21 αεροσκάφη. Η Πάφος βρίσκεται στη δυτική ακτή της Κύπρου και στις ακτές της γεννήθηκε, σύμφωνα με την παράδοση, η Aφροδίτη, η θεά του έρωτα και της ομορφιάς. Ολόκληρη η πόλη περιλαμβάνεται στον κατάλογο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ, ενώ είναι ο κατεξοχήν ποιοτικός προορισμός της Κύπρου. Η πόλη είναι γνωστή για την έντονη νυχτερινή ζωή της αλλά και για τις όμορφες παραλίες της που την καθιστούν έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: