Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Ερωτευτείτε γιατί χανόμαστε


Ερωτευτείτε γιατί χανόμαστε. Σύνθημα επίκαιρο πάντα, όχι μόνο μια φορά το χρόνο. Εξ άλλου μη ξεχνάτε είναι ένα παιγνίδι με δυο παίκτες και που μπορεί να βγούν και οι δυο κερδισμένοι.
Στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης και ανασφάλειας, το σεξ είναι το πρώτο που πλήττεται, σύμφωνα με τις έως τώρα μελέτες. Δεν πρέπει, όμως, να χάνουμε το κουράγιο μας: λύση υπάρχει και ως φαίνεται έρχεται από τα βάθη της Ανατολής. Μία νέα μελέτη δείχνει ότι η γιόγκα και η περισυλλογή μπορεί να βελτιώσουν την διέγερση, την ερωτική επιθυμία αλλά και τον οργασμό στις γυναίκες. Στους δε άντρες, η γιόγκα μπορεί να είναι αποτελεσματική στην καταπολέμηση της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Οι ανατολικές τεχνικές θεωρούνται αιώνες τώρα ωφέλιμες για το σεξ. Βέβαια το ερώτημα είναι πώς να κάνουμε γιόγκα, διότι εδώ που τα λέμε δεν είναι ό,τι το ευκολότερο. Ως φαίνεται, όμως, αξίζει τον κόπο να τις δοκιμάσει κανείς, αφού πέρα από τα οφέλη που καταγράφηκαν στη μελέτη, είναι αποδεδειγμένο ότι η γιόγκα αυξάνει και την ευλυγισία – και το σεξ σαφώς μπορεί να ωφεληθεί περαιτέρω από αυτήν!
Νομίζετε ότι δεν έχετε χρόνο για να γυμναστείτε ώστε να διατηρηθείτε σε φόρμα; Σκεφθείτε το ξανά. Τριάντα δευτερόλεπτα εντατικής άσκησης μπορεί να είναι εξίσου ευεργετικά με πολλές ώρες στο γυμναστήριο, λένε επιστήμονες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: